Kløverlykke Børnehus
Billeder fra vores hyggelige sommerfest
Årgang 2015 var på brombærjagt :) de smagte dejligt. Vi gik videre i skoven, hvor vi fangede en lille bitte frø. Vi for lidt vild i skoven men børn og voksne havde en fest :) Men vi var trygt tilbage i børnehaven kl. 11.00 :)
Tur ned til hestene på Lambjergsned :)
Årets cykelringridning. En rigtig dejlig formiddag :)
Malthe, William B. og Philip med på en lille tur i skoven onsdag d. 13. juni
Årets cykelringridning. En rigtig dejlig formiddag :)
Motorik onsdag på stuen :)
Lige lidt billeder fra generalprøven. Hold øje med Ugeavisen i denne her uge, håber der er en lille artikel
Velkommen til Kløverlykke Børnehus
Kløverlykke Børnehus ligger i et villakvarter i Hørup by, ikke langt fra skov og strand. Vi er normeret til 32 børnehavebørn og 10 vuggestuebørn. Huset er indrettet med 3 stuer, 2 børnehavestuer (uglestuen og sommerfuglestuen) og vuggestuen (mariehønestuen). I vuggestuen er der forældre betalt madordning.

Vi prioriterer et aktivt udeliv på legepladsen og i lokalområdet.

Samtidig lægger vi vægt på, at ude- og indemiljøet er inspirerende og indbydende. Et godt miljø pirrer nysgerrigheden og giver energi og lyst til at lære.


Børnehaven skal være et trygt pasningssted, hvor det enkelte barn kan trives og udvikles.Sprog og motorik som overordnede temaer...

I Kløverlykke Børnehus arbejdes der overordnet med sprog og motorik. Gennem de pædagogiske læreplaners temaer arbejdes der også med udeliv og sang/musik, for at styrke det enkelte barns identitet og integritet. Herunder er der fokus på de personlige og sociale kompetencer.

Der lægges vægt på processen, hvor krop og ånd skal følges ad. På den måde får barnet erfaringer som kan bearbejdes i hjernen og give stof til udvikling.